• Català
  • Español
  • English
  • Français
Refugi Mont Caro

REFUGI

CARO UEC

AL MASSIS DEL PORT PER COMPARTIR LA MUNTANYA

Esteu aquí

ACTIVITATS AMB FAMILIA AL REFUGI TOT L'ANY

                                                            

 

Us presentem les activitats familiars que podeu viure al Refugi de Caro!

Al Port podreu, a partir d’ara, gaudir de l’entorn del Parc Natural i les seves muntanyes, un espai per a realitzar les vostres activitats preferides a la natura durant tot l’any amb companyia de les vostres famílies i amics.

Hem programat un seguit d’activitats per poder estar en contacte amb la natura i a la vegada participar tots junts dels jocs, esports, tallers i mil aventures, i conviure amb nous companys i companyes al caliu de les instal·lacions del refugi i endur-te a casa els records inoblidables de l’estada en família.

 

 

A les nostres muntanyes, les teves:

Progressarem per una via ferrada, per admirar els paratges des de les altes roques i viure emocions fortes quasi penjat del cel.

Caminarem pels boscos i muntanyes pròximes al refugi, aprenent de les plantes, els arbres, les pedres, i amb una mica de sort, coneixeràs en viu la fauna que habita aquestes terres i la seva història, això és “Senderisme de coneixement”.

 

Coneixerem les terres que envolten el Massís i podràs admirar des del riu i la Vall de l’Ebre la  magnitud de les muntanyes. Tot això ho podràs fer amb bicicleta per La Via Verda i amb caiac baixant pel riu, per després al refugi entrar en contacte amb la natura.

Practicarem el tir amb arc, on podràs exercitar la concentració i punteria amb els teus companys.

 

 

Anirem a conèixer amb bicicleta de muntanya les rutes plenes d’història que ens parlen de com ha sigut la vida dels pobladors i els homes que treballaven a les muntanyes del Port.

A més, a la cuina del refugi aprendrem a fer pa, tal com ho feien als masos poblats, el courem i te’l podràs menjar o endur a casa i també aprendrem a fer pizzes, pastissos, i altres menges boníssimes als tallers de cuina.

Ens omplirem les mans de fang per fer la copia del refugi, el guarnirem i ens l’endurem a casa com a record de la nostra estada al Port als tallers de fang.

Jugarem a jocs tradicionals que els nostres pares i avis jugaven, i de ben segur que la mainada dels masos del Port també, i gimcanes que organitzarem per que t’ho passis d’allò més bé.

 

Aprendrem a orientar-mos al bosc i coneixerem noms i característiques dels nostres arbres que hi ha a l’entorn del refugi.

 

La vostra casa el cap de setmana serà el Refugi de Caro de la Unió Excursionista de Catalunya, “El vostre Refugi”.

Hi menjarem i dormirem, serà el vostre aixopluc i a la nit, ans d’anar a dormir, contarem històries i vosaltres en sereu els protagonistes. Podrem anar a veure el cel, contemplar els estels, i els que en sabeu, ens explicareu als demés tot allò que descobrim en nits de cel clar i més coses que coneixeu.

 

   
                            DESCARREGA'T EL PROGRAMA JULIOL AGOST

 

                                    

                      DESCARREGA'T EL PROGRAMA SETEMBRE OCTUBRE

 

 

                                                                                          

              DESCARREGA'T EL PROGRAMA NOVEMBR DESEMBRE

                              

  PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU AL  609790321 / 977580063 o  a                                               info@refugiueccaro.cat