• Català
 • Español
 • English
 • Français
Refugi Mont Caro

REFUGI

CARO UEC

AL MASSIS DEL PORT PER COMPARTIR LA MUNTANYA

Esteu aquí

TERMES I CONDICIONS DE VENDA

TERMES I CONDICIONS DE VENDA

Els següents termes i condicions de venda, regulen les operacions de venda del lloc web www.refugiueccaro.cat, del que Pere Ros Lapeira és titular. Fer una comanda implica l’acceptació dels termes i condicions de venda que a continuació s’exposen.

 1. Descripció del productes ofertats

  Pere Ros Lapeira es compromet a descriure i relacionar tots els serveis que s’ofereixen a la web del refugi de Mont Caro, en cas de requerir-ne algun no reflectit a la web, contactar amb el refugi mitjançant el correu info@refugiueccaro.cat Al realitzar les reserves cal assegurar-se bé de que les dades son correctes.

 2. Preus i termini de pagament

  Els preus en vigor de l’any en curs es troben informats a la pàgina de tarifes de la web, i son actualitzades cada any. Per formalitzar les reserves, cal fer-ho mitjançant la pàgina de tarifes a la pestanya “ pagament on line”, on cal fer el pagament d’una senyal a compte, la resta s’abonarà al finalitzar el servei contractat, al refugi Tots els preus inclouen l’IVA.

 3. Forma de pagament i seguretat

  La forma de pagament és mitjançant targeta acceptada per la passarel·la de pagament del web. Es pot pagar en metàl·lic o mitjançant targeta al mateix refugi. Les seves dades bancàries només seran conegudes per la entitat bancària que és la que realitza la gestió de cobrament i asseguren la seguretat de les transaccions. Per la seva seguretat, Pere Ros Lapeira no disposa de les seves dades bancàries.

 4. Clausules de cancelació i confirmació de la reserva

  Mitjançant la confirmació de reserva, Pere Ros Lapeira li comunicarà la confirmació. En cas de cancel·lació se li comunicarà degudament, segons les clàusules que s’exposen a la web a l’apartat de “ tarifes “.

 5. Servei d’atenció al client

  Per qualsevol dubte, consulta o incidència pot posar-se en contacte amb Pere Ros Lapeira mitjançant correu electrònic a info@refugiueccaro.cat

 6. Situacions de força major

  Pere Ros Lapeira es reserva el dret a cancel·lar la reserva si es produeixen situacions que estan fora del nostre control com incendi, inundacions, tempestes, col·lapses, terratrèmols, disturbis, hostilitats, i qualsevol altre factor fora del control de Pere Ros Lapeira, no fent-se càrrec de qualsevol situació negativa que això provoqui.

 7. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

  La totalitat d’aquest lloc Web es troba protegida per les lleis espanyoles internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Així mateix, el contingut d’aquest lloc Web també té la consideració de programa d’ordinador per tant se li aplica tota la legislació espanyola i comunitària vigent concernent. Els drets de propietat intel·lectual dels continguts cedits al nostre lloc Web són propietat dels seus respectius autors. La resta són propietat de Pere Ros Lapeira. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web sense el permís escrit exprés de Pere Ros Lapeira.

 8. Jurisdicció i Lleis aplicables

  Qualsevol controvèrsia relativa als termes i condicions de venda, a l’ús i accés a aquest lloc Web, així com qualsevol relació entre vostè com Usuari – Visitant i Pere Ros Lapeira, es regirà per la legislació espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els correspongui, i sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de Tortosa.