+34 681 011 577 refugiueccaro@gmail.com

Dificultad tècnica: Fàcil
Temps aproximat de la ruta: 2-3 hores
Km: 7,60 km.
Desnivell: +-450m.
Wikiloc: 

Sortim del REFUGI UEC CARO pel GR@7 (marca blanca/roja), en direcció Sud per la carretera, i en la bifurcació de carreteres prenem direcció cap a Fredes. En el collet deixem la carretera per començar a pujar per sender fins el Coll de Pallers, on deixem el GR per trencar en direcció NE.
Anem pujant i passem pel costat de La Gronsa i al poc ja ens trobarem dalt de la Moleta Rodona, que planejarem fins la canal que ens portarà a dalt del cim de Caro 1447m.
Passarem pel costat del monument que perteneix a la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA (UEC), dedicat a la Verge de la Cinta patrona de Tortosa, i al costat de les antenes continuem fins el mirador des d’on veurem tot el Delta de l’Ebre, i en dies molt clars podrem veure la serra de Tramontana de Mallorca, les Columbretes i fins i tot els Pirineus.
Començarem a baixar per sender que va creuant la carretera i ens porta fins el Coll del Vicari, per on seguint a mà dreta el sender ens portaria cap a La Caramella, però ara agafem a mà esquerra per anar fins baix de tot on la carretera ens portarà de tornada fins el REFUGI UEC CARO.