+34 681 011 577 refugiueccaro@gmail.com

Qualsevol època de l’any és bona per sortir a estirar les cames, però una recomanació us volem fer des del refugi, les altes temperatures d’aquest dies no fan recomanable la sortida al camp si no aneu ben preparats i proveïts d’aigua.
Si pugeu al Port amb la intenció de fer una caminada, cal tenir en compte varies consideracions: – recomanable evitar les hores centrals del dia, on la temperatura és mes moderada, no s’ha de caure en el parany de que al matí la temperatura és mes suau, si allargueu la caminada fins al mig dia o entrada la tarde, us podeu trobar amb una pujada considerable de la temperatura, aquest dies hem vist com excursionistes han sigut sorpresos per aquest fet, tot i que en arribar al refugi s’han refet de la calorada, l’ensurt no els hi lleva ningú.
segueixo amb les recomanacions, equipeus amb roba fresca, gorra i ulleres de sol, així com no heu d’oblidar la crema solar.
un altre consell és que per a la canalla, millor triar un altra època per fer les excursions. No heu d’oblidar tampoc que els escurçons aprofiten les hores de sol per carregar piles, això vol dir que en podeu trobar a qualsevol lloc, per lo que es recomanable anar ben calçat per si de cas.
Seguiu també les recomanacions en cas de risc d’incendis i restriccions possibles d’accés al Port, cal informar-se abans de sortir de casa.
Que tingueu bona ruta!!
Salut i muntanya