+34 681 011 577 refugiueccaro@gmail.com

El GR7 ens portarà per la direcció cap a Paüls fins al punt que deixa la pista a l’entorn del Mas de la Patuda, continuem per la pista de les Foies fins a la sendera de la Roca Campanari, la prenem per pujar a les Moletes, vistes meravelloses de la Vall de La Conca, i la Vall Figuera. Per dalt del paratge El Toscà anem girant cap a sud est fins trobar a dins de la paret  La Font del Llamp, impossible de trobar fins que la trobes, des de la font es pot apreciar el barranc del Salt del Ximenot, el Tossal de la Reina i el barranc de la Vall Figuera.

Per tornar al refugi anirem remuntant les Moletes, per trobar el punt de vinguda, que anirem desfent fins al corral de La Gossos, un cop allí, baixarem fins al barranquet afluent de la Vall Figuera, en travessar-lo de seguida arribem a la pista que per l’esquerra ens porta a connectar amb el GR7 de tornada cap al punt de sortida.

L’accés al refugi el fem per la pista de Sabaté que prenem per l’esquerra ans d’arribar a la zona de la font del Mascà. De seguida que prenem la pista creuem el barranc de la Vall Figuera i en cinc minuts trobem un sender per la dreta que ens puja al Mas del Tintorer, on conectem amb el GR7 i seguint per l’esquerra arribem al Refugi en cinc minuts

Tipus de vehicle: A peu
Dificultad tècnica: Fàcil
Època de l’any: Tot l’any
Temps aproximat de la ruta: 3H