+34 681 011 577 refugiueccaro@gmail.com

Dificultad tècnica: Fàcil
Època de l’any: Tot l’any
Temps aproximat de la ruta: 4 hores
Km: 14,79 km.
Desnivell: +-880m.
Wikiloc:

 

 

 

Sortim del REFUGI UEC CARO pel GR@-C171, tram de la carretera esfaltada, direcció Nordest, fins el poste indicador que ens desvia a mà esquerra per pista direcció Nord. Anem passant pel costat dels xalets fins que comencem a baixar per sender amb força pendent.
Passem vora els bassis-font dels Bassiets i baixem per creuar la llera del barranc de la Vallfiguera. Dolçament anem pujant i veient tota la vall i la paret de la Tossa. Amb un mica més de pendent arribem al Coll de la Vallfiguera, i ja anem baixant pel barranc de la Conca fins que arribem a la zona del Toscar, passem per davant de la font dels Xorros, on carregarem d’aigüa fresca.
Seguim els indicadors, per anar cap al Coll de Morera, d’on ens desviem cap a Cova Pintada, senyalitzat amb pal indicador.
Arribats a Cova Pintada i la seva font, continuem per pendent pronunciada vora un preciós barranc fins trobar la pista i el sender que hi continua fins tornar a trobar la pista més amunt, correspondència amb el GR@7, i des d’on veiem Roca Campanari.
Resseguim la pista i algun tram pel tallafoc, fins que tornem al REFUGI UEC CARO.